Verantwoord zonnen

Soleil Prestige is lid van SVZ (Samenwerking Verantwoord Zonnen), dit betekent dat wij ons moeten houden aan een aantal richtlijnen, zoals: goede hygiëne, professionele apparatuur
(al onze zonnebanken zijn voorzien van de laatste veiligheidseisen), huidanalyseformulier en zonnen vanaf 18 jaar. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken, dat je extra moet oppassen met de zon als je jonger dan 18 jaar bent, omdat de huid dan nog in ontwikkeling is. Vandaar dat het pas vanaf 18 jaar is toegestaan om van een zonnebank gebruik te maken. Ben je net 18 jaar geworden en wil je zonnen? Dan ben je van harte welkom, maar neem dan altijd een geldig identiteitsbewijs mee.

De nadelen van te veel zon weten we allemaal, maar er zijn juist zoveel goede dingen aan de zon. Verschillende wetenschappelijke onderzoeken duiden er zelfs op dat het regelmatig en verantwoord gebruik van een zonnebank op verschillende manieren een positief effect heeft op de gezondheid. Zonlicht kan ook bepaalde huidziektes verhelpen, zoals: psoriasis, exceem en zonneallergie. Door zonlicht wordt de ‘geluksstof’ endorfine aangemaakt, waardoor u zich lekkerder voelt.

Onze gediplomeerde zonneconsulenten zullen uw huid goed analyseren en uw huidtype bepalen aan de hand van een huidanalyseformulier , die u gevraagd wordt bij het eerste bezoek aan onze studio, in te vullen. Door de huidanalyse te combineren met de bezonningsschema’s van onze professionele Ergoline zonnebanken kunnen wij u precies adviseren hoe lang uw zonsessie moet zijn om de optimale bruining van uw huid te verkrijgen en dit op een verantwoorde manier te doen.

Waar zonlicht goed voor is:

  • Psychisch effect (ontspanning en mooie kleur)
  • Endorfine (geluks hormoon)
  • Warmtebron voor de spieren (Reuma)
  • Opbouw weerstand (witte bloedcellen)
  • Huidziekten (acné, psoriasis, exceem of zonneallergie)
  • Aanmaak Vitamine D3; zonlicht is de enige bron die de Vitamine D3 in het lichaam kan aanmaken en zorgt voor de aanmaak van kalk en sterke botten.
  • Betere bloedcirculatie en zo ook een betere huidstofwisseling.

Soleil Prestige

Wil je op een verantwoorde manier een mooie kleur krijgen? Of wilt u informatie? Neem dan contact op 078 – 684 955 2 of ga door naar contact.

Ga naar contact

© 2018 - Alle rechten voorbehouden - Soleil Prestige

Website laten maken? SiteToGo.nl